Çöp kutusu
Girişlerin geçici olarak silinmesi, geri yüklenmesi ve kalıcı olarak temizlenmesi.
Çöp kutusu silinen girişleri, otomatik temizlemeden önce yapılandırılabilir bir süre (varsayılan: 30 gün) boyunca saklar. Her girişi geri yükleyebilir veya kalıcı olarak silebilirsiniz.
Erişim: kenar çubuğu → Çöp Kutusu (/trash).
Bir girişi silin
Bir girişi açın veya kasa listesinden seçin
Sil'i tıklayın (çöp kutusu simgesi veya içerik menüsü)
Giriş sil düğmesi

İletişim değiştirildi onaylayın — giriş çöp taşınabilir taşıma (geçici silme)
Artık ana kasada görünmüyor ancak kurtarılabilir durumda
Çöpü yönet
Bir giriş yükleniyor geri
Girişin yanındaki Geri Yükle'yi tıklayın; giriş kasası orijinal durumda yeniden görünüyor
Geri yükle düğmesi

Toplu işlemler
Tümünü geri yükleme veya Çöp kutusu boşaltmanın (tüm içeriğin kalıcı olarak silinmesi) — çift onay gerekir
Tüm eylemleri boşaltın / geri yükleyin

Otomatik saklama
Ayar
Saklama (günleri) seçeneği Ayarlar → Güvenlik bölümünde yapılandırın. Bu sürenin sonunda çöp hesapları otomatik olarak tahsil edilir.


